BetBoom Dacha Dubai 2024

DXRacer USA. Whitmore Lake, Michigan, USA – 6. februar, 2024

Vi er beærede over at være blevet valgt som gamerstol til e-sportsturneringen BetBoom Dacha Dubai 2024. Denne vigtige begivenhed, årets første Premier Dota 2-turnering, afholdes på One & Only Royal Mirage i Dubai, UAE, fra den 4. til den 16. februar.


Som den ergonomiske kontorstol til gaming giver Master-serien gamere og kontorarbejdere enestående komfort og støtte, når de skal sidde ned i længere tid ad gangen. Forny din spilleverden med et innovativt modulært design. Den ultraåndbare Air-serie består bl.a. af et stærkt mesh-net i gamerstolen, som giver brugerne en rar og revolutionerende gamingoplevelse 'fra top til tå'. Omfavn denne helt nye skyagtige siddeoplevelse.


Om BetBoom Dacha Dubai 2024

BetBoom Dacha Dubai 2024 blev organiseret af e-Sports-turneringsfirmaet FISSURE i samarbejde med bettingfirmaet BetBoom, og den startede søndag den 4. februar. I de kommende turneringer i 2024 vil tolv hold kæmpe om sejren. Blandt disse hold blev syv direkte inviteret, mens fem fik chancen for at kvalificere sig til begivenheden. Blandt deltagerne er bl.a. kendte hold som Team Spirit, Team Liquid, BetBoom Team og Gaimin Gladiators, som har modtaget direkte invitationer fra arrangørerne.



Den vil blive afviklet i to faser - gruppespil og slutspil. Alle kampe undtagen den afgørende finale vil blive spillet i en bedst-af-tre-serie. Finalen afvikles i en serie, hvor der spilles bedst af fem. Med en massiv præmiepulje og et imponerende setup er BetBoom Dacha Dubai 2024-turneringen klar til at gøre et stort væsen af sig i e-sportsverdenen og fange interessen hos Dota 2-entusiaster fra hele verden.

1) BetBoom Dacha 2024-format

Deltagere

Tolv hold

·Syv hold inviteret

·Fem hold fra regionale kvalifikationer

Gruppefase - 4. februar - 8. februar 2024

·To round-robin-grupper med seks hold i hver

·Alle serier består af to kampe

· De fire bedste hold fra hver gruppe går videre til den øverste del af slutspillet

·Resterende hold er elimineret

Slutspil - 11. februar - 16. februar 2024

·Dobbelt-elimineringsdel

·Alle kampe undtagen den afgørende finale er Ba3

·Finalen er Ba5

2) BetBoom Dacha 2024 præmiepulje

USD 1.000.000 fordeles mellem deltagerne som vist nedenfor:

·1. plads $400.000

·2. plads $200.000

·3. plads $100.000

·4. plads $60.000

·5.-6. plads $45.000

·7.-8. plads $35.000

·9.-10. plads $20.000

·11.-12. plads $20.000


Om DXRacer

Som pionerer inden for førsteklasses gamerstole introducerede DXRacer i 2006 verdens første gamerstol, kendt som Formula-serien, hvilket var en banebrydende milepæl i gamingindustrien og en legende indenfor gamerstole.


I 2013 gik DXRacer ind på det amerikanske marked og etablerede sit hovedkvarter i Michigan. DXRacer styrkede sin tilstedeværelse yderligere ved at sponsorere anerkendte e-sportsturneringer som MLG, UMG, LPL, LCK og ved at indgå samarbejde med førende e-sportsorganisationer som Faze Clan, SKT T1, Samsung Galaxy m.fl. Blandt nogle af de mere markante partnerskaber er DXRacer's samarbejder med prominente mærker som Monster Energy, Facebook Gaming, Sony, Razer og Twitch om at skabe skræddersyede sæder. Indflydelsen har bredt sig helt til Hollywood, hvor virksomhedens produkter har optrådt i store sportsgrene, film og tv-serier og har tryllebundet store fanskarer.


Fra lanceringen af den originale gamerstol (Formula-serien) til den aktuelle smarte elektriske gamerstol (Martian-serien), har DXRacer brugt over to årtier på at forske i og videreudvikle sine gamerstole. På nuværende tidspunkt har DXRacer et omfattende netværk af 200 forhandlere, der tilbyder et bredt sortiment på 1.000 produkter. Med et stort antal følgere på de sociale medier og en stor brugerskare over hele kloden har DXRacer nået millioner af mennesker over hele verden. DXRacer fortsætter sit engagement i at udvikle førsteklasses gamermøbler, der ikke bare udstråler individualitet, men også forbedrer livskvaliteten. Sid bedre - spil længere!