DXRacer og Final Fantasy VII Rebirth indgår samarbejde

DXRacer USA. Whitmore Lake, Michigan, USA – 6. februar, 2024


Vi er stolte af at kunne fortælle, at vi har fornyet vores partnerskab med Square Enix i år efter Final Fantasy XVI i 2023. Spillet Final Fantasy VII Rebirth er planlagt til at blive lanceret på PlayStation 5 den 29. februar 2024.



DXRacer og Square Enix har i fællesskab besluttet at udvikle en skræddersyet gamerstol til det kommende spil Final Fantasy VII Rebirth. Drifting-seriens Final Fantasy VII Rebirth Edition-gamerstol er inspireret af nogle af de mest ikoniske elementer i spillet, f.eks. Cloud Strifes enorme sværd, der kan slå flere fjender omkuld på én gang. Den ideelle blanding af professionel funktionalitet og stilfuldt design giver dig en mere fordybende oplevelse.


Om Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth, et kommende actionrollespil, bliver udgivet af Square Enix. Det er det andet spil i den episke, anmelderroste nyfortolkning af Final Fantasy, som har til formål at genskabe det legendariske rollespil i tre forskellige, selvstændige dele. Det er den længe ventede nye historie i nyfortolkningen af Final Fantasy VII, en genskabelse af det ikoniske originale spil af dets originale skabere, opdelt i tre selvstændige titler. I dette spil får spillerne glæde af forskellige nye elementer, efterhånden som historien udfolder sig, og det hele kulminerer med gruppens rejse til "Den glemte hovedstad" fra det oprindelige Final Fantasy VII.


Spillet byder på et videreudviklet kampsystem, hvor spillerne skal kombinere strategisk tænkning med højspændte nærkampe sammen med deres kammerater, herunder en række nye karakterer. Derudover foregår spillet i en stor og levende verden, hvor spillerne kan se frem til nye eventyr, herunder at sprinte over græsklædte sletter på en chocobo og udforske vidtstrakte områder.



Den ukendte rejse fortsætter... I dette selvstændige eventyr for fans og nybegyndere rejser Cloud og hans kammerater på tværs af planeten med uskrevne skæbner, hvilket gør hvert skridt, de tager uden for den dystopiske by Midgar mystisk og spændende. Cloud og hans kammerater flygter fra byen Midgar i jagten på den faldne helt Sephiroth. Undervejs på deres færd, finder de sig selv på en rejse, der vil afgøre planetens skæbne.


Om DXRacer

Som pionerer inden for førsteklasses gamerstole introducerede DXRacer i 2006 verdens første gamerstol, kendt som Formula-serien, hvilket var en banebrydende milepæl i gamingindustrien og en legende indenfor gamerstole.



I 2013 gik DXRacer ind på det amerikanske marked og etablerede sit hovedkvarter i Michigan. DXRacer styrkede sin tilstedeværelse yderligere ved at sponsorere anerkendte e-sportsturneringer som MLG, UMG, LPL, LCK og ved at indgå samarbejde med førende e-sportsorganisationer som Faze Clan, SKT T1, Samsung Galaxy m.fl. Blandt nogle af de mere markante partnerskaber er DXRacer's samarbejder med prominente mærker som Monster Energy, Facebook Gaming, Sony, Razer og Twitch om at skabe skræddersyede sæder. Indflydelsen har bredt sig helt til Hollywood, hvor virksomhedens produkter har optrådt i store sportsgrene, film og tv-serier og har tryllebundet store fanskarer.

Fra lanceringen af den originale gamerstol (Formula-serien) til i dag, har DXRacer brugt over to årtier på at forske i og videreudvikle sine gamerstole. I 2024 lancerede DXRacer Smart Electric Gaming Chair, et virkelig ekstraordinært og revolutionerende produkt, der giver dig en zero-gravity oplevelse ud over det sædvanlige, så du får maksimal komfort og kan yde optimalt.



På nuværende tidspunkt har DXRacer et omfattende netværk af 200 forhandlere, der tilbyder et bredt sortiment på 1.000 produkter. Med et stort antal følgere på de sociale medier og en stor brugerskare over hele kloden har DXRacer nået millioner af loyale følgere over hele verden.