Vedligeholdelse af gamerstole


HVAD SKAL JEG GØRE?

Selvfølgelig vil alle gerne have glæde af deres foretrukne Dxracer-stol så længe som muligt. Det ville være rart, hvis din stol fortsat fremstår som ny selv efter måneders brug. Rengør din stol hver 2. til 3. måned, og få den til at skinne igen. Er du i tvivl om, hvordan du gør det, og hvad du skal være opmærksom på? Læs trin-for-trin-vejledningen her:


TRIN 1 Støvsugning

Brug en støvsuger til at fjerne støv og partikler som f.eks. krummer. Kør støvsugeren hen over ryglæn, armlæn og sæde. Skift så til et andet mundstykke for at komme ind til de sværere tilgængelige områder, såsom mellemrummet mellem sædet og ryglænet.

TRIN 2 Rengør med vand

Du kan tackle pletter på flere måder. Tør den først af med en fugtig klud. Jo hurtigere du behandler pletten, jo større er chancen for, at den går helt væk. Fugt kluden, og dup den på pletten. Når det meste af væsken er absorberet, så gnid forsigtigt på pletten, indtil den forsvinder. Heldigvis er de fleste Dxracer-stole betrukket med slidstærkt PU-læder, som mindsker risikoen for permanente pletter, hvis det behandles hurtigt.



TRIN 3 Rengør med et rengøringsmiddel

Der findes forskellige typer af rengøringsmidler, både flydende og i pulverform.

For kemikaliebaserede rengøringsmidler skal du gøre følgende:

Kom lidt rengøringsmiddel på en tør klud, og brug den til at fjerne pletten/pletterne.

Fugt en ren klud, og fjern resterne af rengøringsmidlet. Vær forsigtig, når du gør det, for at undgå at lave nye pletter på stolen. Hvis du bruger et vandbaseret rengøringsmiddel, skal gøre følgende:

Bland mildt rengøringsmiddel med vand

Fugt en ren klud med sæbevandet

Dup forsigtigt på pletten for at fjerne den. Prøv ikke at gnubbe for meget for at forhindre slidskader.

Ekstra trin: Du kan påføre en beskyttende væske på stolens overflade for at give den ekstra beskyttelse.

TRIN 4. Rengøring af hjulene

Har du bemærket, at dine hjul ikke ruller så godt, som de plejede? Måske er det også tid til at rengøre dem.

Vend stolen om, og tag hjulene af understellet. Brug en skarp genstand, f.eks. en smørkniv, til at fjerne det snavs, der sidder fast i og mellem hjulene. Ved at skubbe kniven ind i mellemrummet mellem hjulet og beslaget kan du skrabe al det ophobede snavs ud.

Fugt derefter en klud, og kør den over og mellem hjulene. Det vil hjælpe med at fjerne eventuelt resterende snavs. Glem ikke at tørre hjulene af med en tør klud bagefter, så du undgår, at fugten bliver hængende.

Sæt til sidst hjulene på stolen igen, og så er du klar!